zaterdag 13 juni 2015

Urenlang geschreeuw en gelal en gelach op balkon onder mij 13 juni 2015Uit dossier

13-6-2015, za. Meende om 9.30 twee keer mijn bel te horen (belletje trekken), maar lag nog in bed met oorkap op, dus weet niet zeker.

Later die dag ca. 15.20 of zo komt lawaaivisite weer. Ze gaan in de achterkamer darten en steeds heel luid praten. Ik naar winkels en markt. Er staan fietsen, damesfiets en kinderfiets. Om 16.00 terug, ben achter hoor in hal trappenhuis expres geschreeuw en hard gevloek naar elkaar met spottende lach erna als een vrouw binnenkomt. Ik wacht even in berging tot voorbij is, dan ik naar boven. Darten was klaar. Geschreeuw blijft + André Hazes hard. Boven hoorbaar even. Om 16.18 even muziek heel hard en meelallen, Opname gemaakt. Wilde achter buiten gaan zitten, alsof ze het door hebben gaan zij ook hard schreeuwen op balkon. Ik ruit ook wiet.

Om 16.25 hoor ik benedenbuurvrouw van 123 BG (getuige) klagen over geluid van Tol en vrienden en vraagt rustig te doen. Opnames ervan gemaakt 16.30. Even later 16.35 weer stil. Ze zitten wat zachter maar nog hoorbaar voor mij aan voorzijde te praten. Is niet erg als ik achter zit. Om 16.56 wordt er gebeld, aan zijn deurbel, daarna gepraat hard in de gang. Even 45 min. kunnen lezen en ze gaan weer hard pratend op balkon hangen om 17.15. O nee toch weer weg …of niet? Neen ze zijn er weer. Deur maar dicht en binnen lezen met eigen playlist. Om 17.32 nog bezig, heel hard praten en blowen ruikbaar. Weer opname gemaakt en deur weer dicht. Om 17.40 vele malen hard stampen. Weer geschreeuw en men hangt nog steeds op balkon om 17.44 zijn er meer bij geloof ik. Darten Even geprobeerd bv van 123 te spreken. Doe alg. voordeur wel open, maar niet eigen voordeur. Moet maar brief schrijven. Buiten hoor ik muziek, even keihard en dan weer zacht. Brandende peuk gegooid gefilmd kort erna, opeens muziek kort hard om 17.56. Stel man en vrouw die vaak hun auto hier in de P parkeren, zien en horen overlast ook rond 17.57. Getuigen! Beat boven binnen hoorbaar 18.01. Nog harder! Geplop van flesjes, die dan weer neerkomen op grond beneden. Tijdens uploaden filmpjes hard praten kort gesprek met Klokpoort 26, jonge moeder met tattoos en zelfde soort volk. Hoor heel de tijd beat maar denk dat die uit de stad komt. Seksistische taal gescandeerd: “pijpen pijpen” om 18.15. Cam geplaatst zie Roel van Oostdwarsgracht 19 thuis komen (GETUIGE), die hoort dat ook extra geschreeuw. Opname gestoord door wind. Er wordt peuk in plantenbak tussen bloemen gegooid. BV Klokpoort nummer 30 zie ik, ze kijkt opeens naar 121 beneden mij want ze hoort geschreeuw. GETUIGE! Dit gefilm en geupload en geschrijf geeft extra belasting en pijnklachten ivm bursitis. Om 18.50 nog immer gepraat hard in voorkamer. Ook beat af en toe hard hoorbaar. Gaat maar door 19.00 nog. Gekookt gegeten. Ik moest even afreageren dus schreeuwde zelf ook wat. Overlast weer achter. Gefilmd met beat. Dennis 119a (Getuige) komt aan lopen 19.48 hoort en ziet het ook dus.


20.00 er wordt weer aan zijn voordeur gebeld. Hard gelach en gepraat in gang. Geknal met deuren. Ik voel me geterroriseerd. Maakt me depressief sinds hij hier woont. Steeds weer matig harde beat, hoorbaar boven. Even pauze en dan weer verder. Kan geen krant lezen of me concentreren op tv. Intussen kinderen herrie op plein om 20.12 onleefbaar voor mij. Beat weer even aan om 20.21. Politie gebeld om 20.25. Zij zegt je moet bij portaal zijn. Die zijn wettelijk verplicht. Als zij niets doen via advocaat afdwingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten